CALITATEA
   Certificate
 
Control
Adaugând la planificarea calitatii mijloacele necesare în laboratoarele noastre si în mijloacele de control productive, care nu se deformeaza în compania noastra, si colaborarea tuturor muncitorilor în programul nostru de îmbunatatire continua dau rezultate satisfacatoare, reflectându-se în nivelele excelente de calitate a produsului si serviciului excelente si în numeroasele premii si distinctii primite.
Planificarea
Calitatea în compania noastra nu se improvizeaza, folosim tehnicile cele mai noi de planificare avansata a calitatii realizând studii QFD, aplicând sistematic tehnica AMFE, controlul statistic ale proceselor (SPC) si definind planurile de control pentru toate procesele noastre.
Politica
 
Politica ACE Automotive Group se rezuma la compromisul formal de a considera Calitatea drept obiectiv prioritar.
 
Acest obiectiv va permite garantarea satisfacerii totale a clientilor nostri cu produse proiectate, desfasurate si fabricate în conformitate cu cerintele acestora.
 
Aplicarea programului nostru de îmbunatatire continua începând cu participarea tuturor angajatilor nostri este procedeul de baza stabilit in filozofia noastra de calitate.
 


Toate drepturile de autor sunt rezervate op 839 SE350.